Nennas dabok del V

Vårruset avklarat.

Till vårruset i Växjö bar det av igår med arbetskamraterna och nytt för i år var att de lagt om banan runt sjön så loppet verkligen var 5km. Kändes hyfsat i kroppen men efter 3.5km så fick jag gå en 200m sedan joggade jag resten in i mål. Tiden blev 33min och jag är supernöjd.

Har stått still väldigt länge nu på 20kg ner, då träning och mat schemat inte har följts. Nu denna vecka har jag tagit tag i det hela och det syns redan på vågen. Skall köra lite hårdare en liten tid fram över få se om det ger resultat.

Desi har också börjat lägga hårdare träningspass till mig för att jag skall börja utmana mig själv mer. Hon är guld värd och utan hennes pushningar hade jag lagt av nu.

/Nenna

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » Nennas dabok del V:  ”Bra jobbat!”

  • Anna » Nennas dagbok del IV:  ”Bra jobbat Nenna, härligt att få var med och läsa om din resa.”

  • Anna » Nennas dagbok del III:  ”Härligt Nenna att få vara med och ta del av din resa, är imponerad av dig. Blir ..”

  • Anna » Nennas dagbok del II:  ”Härligt att läsa Nenna, vilken kämpe du är.”

  • Per » Gästbloggare! :D:  ”Vilken kämpe! Tack för att du delade med dig Nenna och lycka till med resten av ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-