Nennas dagbok del IV

"Överlevt påsken, Sveriges största godis helg.

 

Det har funnits två stora skålar med godis hemma på soffbordet sedan skärtorsdagen och jag har inte rört en bit. Har lovat mig själv att när jag fyller år (min slutmålsdag) ska jag in på Hemmakväll köpa 1bit av varje favorit jag har och gotta på hela min födelsedag. S

å varje gång jag tänker på att jag gärna vill smaka tänker jag på min godisfrossa jag skall ha då!

 

Påsk maten sill, lax, köttbullar m.m. har jag njutit till fullo av och det märktes på vågen. Men söndagen, annandag påsk så var jag tillbaka på matschemat igen och nu en vecka senare är jag borta med påsk kilona och lite till.

 

Det är lite lustigt för min träning har inte varit den bästa, dock så kämpar jag på. Tränade med Desi i onsdags och som sedvanligt hade fått dagbok innan så blev det väldigt tuff träning, då hon poängterade att jag syndat mer än vanligt. Men som alla träningar med Desi, hur jobbiga de än är så känner man sig så positivt laddad när man är klar.

Framförallt har man energi till en vecka fram över när man skall träffa henne igen.

 

Ett tjog borta, bara att bita ihop.

Tjugo kg är borta och nytt test på 2km som resulterade i 11:15.

Måste kolla hur långt jag orkar springa, då vårruset och blodomloppet närmar sig med stormsteg.

 

Just nu är det lite tufft träningsmässigt då tiden inte har räckt till och då jobbet har krävt mycket tid samt föreningen jag är med i så blir träningen lidande. Men nu har jag fått en stor morot för att öka upp min träning. Jag lovar att inte dröja för länge till nästa uppdatering.

/Nenna

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » Nennas dabok del V:  ”Bra jobbat!”

  • Anna » Nennas dagbok del IV:  ”Bra jobbat Nenna, härligt att få var med och läsa om din resa.”

  • Anna » Nennas dagbok del III:  ”Härligt Nenna att få vara med och ta del av din resa, är imponerad av dig. Blir ..”

  • Anna » Nennas dagbok del II:  ”Härligt att läsa Nenna, vilken kämpe du är.”

  • Per » Gästbloggare! :D:  ”Vilken kämpe! Tack för att du delade med dig Nenna och lycka till med resten av ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-