Nyttiga recept på Ica Maxi

Strax innan jul intervjuades jag av den lokala tidningen Commersen i Ronneby inför det nya samarbetet med ICA Maxi. Från och med nästa vecka kommer jag att finnas hos dem i ICA köket och presentera nyttigare och goda recept.

Det är ett alldeles nytt koncept för både dem och mig och jag är så förväntansfull :)

 

Dagarna innan varje rätt tillagas kommer jag att skvallra så att Ni vet vad som bjuds på!!

 

Tanken är att jag ska dela med mig av recepten här på hemsidan också, direkt efter varje bjudning. Alltså kommer Ni alla att kunna prova att laga maten hemma om Ni inte har möjlighet att besöka mig i butiken!

 

Hjärtligt välkomna!

 

Artikeln går att läsa HÄR:

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » Nennas dabok del V:  ”Bra jobbat!”

  • Anna » Nennas dagbok del IV:  ”Bra jobbat Nenna, härligt att få var med och läsa om din resa.”

  • Anna » Nennas dagbok del III:  ”Härligt Nenna att få vara med och ta del av din resa, är imponerad av dig. Blir ..”

  • Anna » Nennas dagbok del II:  ”Härligt att läsa Nenna, vilken kämpe du är.”

  • Per » Gästbloggare! :D:  ”Vilken kämpe! Tack för att du delade med dig Nenna och lycka till med resten av ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-