ÄNTLIGEN!!

Så var hemsidan äntligen tillräckligt bra för att läggas upp!

Det har varit mycket runt omkring utvecklingen av Get-Fit.se (som är en fortsättning på LEVA Friskvård) som gjort att det tagit lite längre tid än vad jag räknat med från början. Dock har det varit BRA runtomkring-grejjer; Nya samarbetspartners och ihärdiga klienter har tagit min tid, och det är det väl värt!!

 

Hösten närmar sig med stora steg, och det finns väl både för- och nackdelar med det sett ur träningsperspektiv.. SJälv tänker jag försöka få igenom min vilja att hinna nååågra ytterligare utomhuspass innan det blir alldeles för tråkigt väder. Eller nja.. finns ju inga dåliga väder- bara dåliga kläder..Eller?!  ;)

Jag erkänner iallafall min ovilja att bli kall och blöt på min träning..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » Nennas dabok del V:  ”Bra jobbat!”

  • Anna » Nennas dagbok del IV:  ”Bra jobbat Nenna, härligt att få var med och läsa om din resa.”

  • Anna » Nennas dagbok del III:  ”Härligt Nenna att få vara med och ta del av din resa, är imponerad av dig. Blir ..”

  • Anna » Nennas dagbok del II:  ”Härligt att läsa Nenna, vilken kämpe du är.”

  • Per » Gästbloggare! :D:  ”Vilken kämpe! Tack för att du delade med dig Nenna och lycka till med resten av ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-